Отзыв о Skoda Octavia 2008 года
2008
лифтбек,
, пробег - 68000 км, двигатель - 2.0 turbo дизель, комплектация - Elegance
Автор: roman (Украина, Львов) 04.11.2009
Автомобіль купляв у Чехії з заводу (по $ обійшлася майже так само як і купити в Україні в салоні), спеціалісти говорили, що ніби кращої якості збірка. Автомобіль планувався на експорт у Білорусію і має в собі так званий пакет "погана дорога". За рік - 68, 0 тис. км., з них 40% - по Львову. ТО роблю кожних 12 тис. км, ніби все ОК. З ремонту - масло, фільтри, колодки і т.п. На 55, 0 тис. поміняв моторчик кліми (не нагрівався ліва частина авто). По офіційних цінах вийшло 1200, 0 грн. Реальний розхід, залежно від якості солярки (кліма - постійно): місто - 8, 2-8, 6л., траса - 7, 0-7, 5л. Як в людей виходить по трасі 4, 5-5, 0л., а по місту до 7, 0 - не знаю, або обманюють, або повільно їздять (в мене по трасі швидкість не менше 160-180 км/год). Звичайно, в А5 є деякі нюанси: жорстка підвіска, короткий хід амортизаторів, поскрипує салон, крениться при активній їзді, погана оглядовість через широкі, завалені назад передні стійки і завишену корму, недешевий ремонт. Плюсы автомобиля: МАШИНКА БОМБА!!! Минусы автомобиля: Порівняно з перевагами, їх практично немає Совет покупателю: Я впевнений, що ніхто не пожаліє, придбавши даний автомобіль Обсуждение отзываПавел. Roman, по поводу расхода топлива - действительно, Вы ездите "жестко". 4,5-5,0 можно достичь, если водить в, т.н., экономичном режиме (не быстро и не раскручивая движок до больших оборотов при затяжных энергичных разгонах). Климат тут особо не при чем. ОТВЕТИТЬ |
Skoda Octavia
2014