Отзыв о Skoda Octavia 2012 года
Skoda Octavia A5
2012
лифтбек,
, пробег - 43 км, двигатель - 1.6 бензин, комплектация - ambient
Доброго всім вечора! От думаю напишу своє враження про шкоду октавіа А5! В принципі машинка ше по суті нова 2012 року але правда пробіг вже 43 тис.км)) і так почну напевно з кузова! Екстерєр автомобіля так собі на мою думку нічого особлиіого і запамятового і цій машинці нема класика жанру) прості лінії ну хіба шо передні фари лінзовані сучасних форм гарно вписуються в загальний облік строго автомобіля, а так дизайн відверто скучий (це моя думка)... але покраска на високому рівні 43 тис.км пробігу сколи відсутні! А якшо десь є то іржі ненаблюдав, як в лансера x допустим)! САЛОН строгий німецький. Виважений, ергономіка супер, якість матеріалів на високому рівні за 43 тис. пробігу замічаній по салоні ніяких 5 балів за якість і ізносостійкість))). СУПЕР... Плюсы автомобиля: ХОРОШИЙ АВТОМОБІЛЬ. НЕ ДОРОГИЙ В ОБСУГОВУВАНІ. НАДІЙНИЙ. Минусы автомобиля: ВИСОКА ЦІНА. Совет покупателю: КУПЛЯЙТИ І КАТАЙТЕСЬ НА ЗДОРОВЯ!!! Обсуждение отзываОлесь Завадский Странно, я сайлент блоки менял на 110тыс, и то только передние.Цена по моему отличная так как альтернатив нет. +2ОТВЕТИТЬ |
2014
2013